Ti si ovdje : Home // Novosti // Vijesti iz kraja // Rasprodaja i puno nula

Rasprodaja i puno nula

IspisE-mail Autor Pisma iz Njemačke Ponedjeljak, 02 Veljača 2009 20:04

pisma2RTL ove godine slavi 25. rođendan. Slavlje više-manje, ali program je kao prije 25 godina. Bespotrebna ponavljanja, bespotrebne show emisije, bespotrebne serije i koječega drugoga… i još koju godinu ovako i sama televizijska kuća biti će bespotrebna.

Isto vrijedi  i za konkurentski SAT1. Samo što oni to ove godine ne slave, jer im je program toliko očajan da nikome i ne pada napamet trošiti novac kojega zapravo i nemaju. Nastave li blizanci ovako 30-ti im neće nitko upamtiti. Naravno svi osim seljaka bez žene, “gastronoma” s -3 zvjezdice, džohara iz australijske džungle, “palikuća” s četri narasla zuba ili kojekakvkih ljenčuga, nalokanih lutalica ili prezaduženih naivaca.

Dionice na burzi, a posebno financijskih instituta, u zadnju godinu dana toliko su pale da ćemo ih uskoro moći kupiti u Aldiju i Lidlu. Vjerojatno budu između zimskih bundi i karnevalskih perika. A nemojte se iznenaditi ako u akcijskoj ponudi drugih konkurenskih firmi uz recimo 500g kave dobijete i 10 dionica Infineona.

“Bezbožni” busevi koji kučiraju Londonom i vrijeđaju osjećaje vjernika zadnjih tjedana pune novinske stupce. Teško će biti zaključiti koliko to ima veze s prekomjernim konzumiranjem pornografskih sadržaja na Internetu njihovih inicijatora. Što li ti sve na Zapadu manjina neće naturiti većini. Ali demokracija je sve, pa zato neće čuditi ako osvanu i ovakvi plakati: “Vjerojatno smo drknuti u mozak -  prekinite da se brinete i uživajte život”.

Jadoslav Lajčak napušta dužnost visokog predstavnika međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini. Ništa posebno. Lista mlitavih i nesposobnih uveličana je samo za jedan više. Kakva “država” takvi i svi dosadašnji beskičmenjaci. čekamo slijedećeg. Nakon par godina samo ćemo dopisati još jedno ime i prezime.

Stečajni upravitelj prihvatio se ovih dana posla. Procjenjuje se da će mu ove godine dug zemlje dosegnuti oko 12 bilijuna dolara. Nikome nikad nije uspjelo vratiti kupone s toliko nula. Lakše je dopremiti više papira u tiskaru i uz to čim prije pokupovati materijalna dobra dok ostali nisu skužili da zelene boje nitko nemože toliko napripraviti koliko je treba.

Do tada smirite živce, prepustite sve svom bankarskom savjetniku ili još bolje pogledajte na RTL-u kako spalamutiti svoju banku i rješiti se dugova. I dionice iste biti će jeftinije. I onda odete u Aldi i kupite cijelu banku. Eto posla. Netreba vam nikakva feasibility studija. Samo nemojte reći da sam vam ja to rekao.

Autor: Susjed.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 294 posjetitelja online

Novi komentari