Ti si ovdje : Home // Priče // Priče Drage Mihaljevića // Koliko nas je...?

Koliko nas je...?

IspisE-mail Autor Drago Mihaljević Petak, 01 Veljača 2008 15:53

upitnikDragi moji suseljani, svi koji nešto znate i koji imate volje.

Kada imamo ovu krasnu stranicu, putem koje možemo svakodnevno komunicirati iz bilo kojega dijela zemaljske kugle, iskoristimo je kako bismo utvrdili koliko nas je ostalo u Zagoričanima, a koliko nas se rasulo diljem svijeta. Predlažem da to napravimo sa stanjem na dan 1.1.2008. godine. Tako bismo izvršili i svojevrsni popis stanovništva kojega nije bilo od 1991. godine. Od tada se stanje drastično promijenilo, nažalost na gore. Osim utvrđivanja koliko nas danas stvarno živi u selu, tako bismo, nabrajajući one koji su odselili i koliko je od njih izrođeno novih Zagorčanaca, utvrdili koliko bi nas danas bilo u selu da nitko nikuda nije išao.           

  Popis iseljenih u RH za cijelo selo već sam napravio i objavit ću ga uskoro, a sve vas molim da mi pišete za one koje sam zaboravio i za one       koje uopće ne znam, u RH i drugdje u svijetu.   

Uključite se!            

 

Kako bismo to napravili predlažem da se iz svakog zaseoka jedna osoba zauzme za sakupljanje tih podataka. Ja se odmah javljam za Mihaljeviće. Istina je da ja već imam više od pola podataka, ali će mi trebati i pomoć. Najednostavnije je da mi podatke koje znate pošaljete putem kratke poruke.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 293 posjetitelja online

Novi komentari