Ti si ovdje : Home // Novosti // Vijesti iz kraja // Susret Mihaljevića na Borovoj Glavi!

Susret Mihaljevića na Borovoj Glavi!

IspisE-mail Autor Darinko V. Mihaljevic Ponedjeljak, 27 Srpanj 2009 10:21

goran_dobija_bele Ovim bih želio samo obavijestiti sve Zagoričance, pogotovo Mihaljeviće da se održalo redovito godišnje druženje nas Mihaljevića na Borovoj Glavi i to u nedilju 26.07.2009 godine.
Bilo nas je puno, recimo moji Stari, Hrvoje i  Mila,tetak Antiša i njegova braća Mate i Ivo,Frane Šatunova mali Mario,Dragun, Dane đulin ,Milan i njegovi sinovi,Jure i njegovi pa do Jandre i njegovi sinova ,Boška dajdžina i malog Franje, Miran Pipin i sinovi,Goran Tomin, Best i njegova braća i njihovi sinovi,ćona,sin pok.Jure,Mali Marko i njegov sin,Vine Pavin,Šuljegići,Tome Joze Nevina ,garanovi unuci itd...
Ma šta reći bilo je još puno i mlađih i starijih pa i onih najmanjih, Svima se ispričavam koje nisam naveo.Bilo je jedno krasno druženje sa puno sporta i bele i normalno ića i pića.Jedna informacija bele su uglavnom pobjeđivali Vine Pavin i Vinko Sučkin a odbojke (malo i na guranje)Goran Tomin ,Mali Marko,Zoran Garanov unuk,Gazda i naravno Boško Marka čečurina,u nogometu su igrali stari i mladi (ko će pobijjediti nego mladi).
Bilo je lijepo,bilo nas je puno ali su nam nedostajali recimo Milan Stipanjićkin (da nam nešto objasni),Drago (čečura) u sportu i koju da baci nako.Moj brat Zdravko,Srićko, Brane i Marjan Pavin,Dane Ivićov,Niko i Damir Pipin,Zdravko Mile Elesova i još ihi... hi.....
Pa evo dogodine zadnja nedilja u 7. misecu dobro ste došli svi,mogu se pridružiti i drugi Zagoričanci , molimo i da se najavite preko portala a najbolje Pipi Jurinom.
Gazda!
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 274 posjetitelja online

Novi komentari