Ti si ovdje : Home // Novosti // Humor // new-las-vegas.uk

new-las-vegas.uk

IspisE-mail Autor Pisma iz Njemačke Ponedjeljak, 04 Svibanj 2009 00:00

new-las-vegas.uk

U Velikoj Britaniji se dosjetili kako savladati licht2nedolično ponašanje tj. probleme s omladinom koja na svojim okupljalištima izaziva bjes mjesnog stanovištva. Rješenje je našao jedan policajac koji je dao da se  na dotičnim mjestima postavi velika ružičasta sijalica ispod čije boje se jasno vide i najmanji kožni nedostatci. Valjda se neće stati samo na ovom problemu, nego će se istom metodom pristupiti i drugim prekršajima i kaznenim djelima. I to u cijelom spektru boja. Tako toj zemlji uskoro ni Las Vegas neće biti ravan.

Trgovina botoksom na Internetu i dalje na veliko cvjeta. Prema jednom kanadskom liječniku 99% zvijezda u Holivodu ga koristi, a isti specijalist tvrdi da Nicol Kidman izgleda kao šišmiš. Imali to veze s njezinom ulogom u filmu “Batman forver” to neznam. Zanimljivo je da virtualni trgovci animiraju kupce da na uplati preko “Western Uniona” navedu da je novac “za obitelj u Moldaviji”. A pošto su njima Karpati skoro u susjedstvu teško će biti odgonetnuti dali to zaista ima neke veze s transilvanijskim noćnim krvopijama. Sve u svemu nebi više povjerovao da su to ugoržena vrsta. Mediji tvrde da se u gore navedenoj otočnoj zemlji proda preko pola milijuna doza ovog nervnog otrova bez ikakve kontrole. U ovom slučaju izgleda ništa od posla za Philips i Co.

Promidžba hrvatske turističke ponude, koju provodi Hrvatska turistička zajednica, s novim sloganom pojavila se upravo ovih dana na nizu vanjskih oglasnih sredstava i u Srbiji. Tekst koji bi trebao privući turiste na odmor na Jadranu glasi “Tako lepa, a tako blizu”. Poslje sezone neće nikoga iznenaditi ako od tih gostiju čujemo malo izmjenjeni, kao: “Tako probušene gume, a tako daleko kući”.

Na kraju krajeva i pri HTZ-u su napokon shvatili da Jadran nemože biti kakav je nekad bio, došli nam ti istočni susjedi ili ne. A da, nedaj Bože dogodine nebi opet bilo nesuglasica, pametno bi bilo samo jedno, za ovo emitentno tržište napraviti jedinstven slogan “Hrvatska - Kad felga zarotira”. Do tada ugodno se provedite, jer bi i kod nas mogao usljediti pojačani uvoz sijalica.

Autor: Susjed.

Foto: © Linleo - Fotolia.com

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 6184 posjetitelja online

Novi komentari